Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 9 Eylül 2024 27 Görüntüleme

CHP’nin 101 Yıllık Tarihi TADEKA’da Belgesel Gösterimi ile Anlatıldı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 101. kuruluş yıldönümü kapsamında, CHP Tarsus İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikler çerçevesinde TADEKA Binası’nda bir belgesel gösterimi gerçekleştirildi
Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreninin ardından partililer ve katılımcılar, St. Paul Kuyusu’nun yanında yer alan TADEKA Binası’na geçerek, CHP’nin köklü tarihini ve Cumhuriyet ile olan bağını anlatan belgeseli izleme fırsatı buldu.
Saat 11.00’de başlayan gösterim, partinin Cumhuriyet’in kuruluş yıllarından bugüne kadar geçirdiği evreleri, siyasi tarihimizde üstlendiği önemli rollerle birlikte ele aldı.
Belgesel, CHP’nin Türkiye’nin demokrasi mücadelesindeki katkılarını ve Atatürk’ün ilke ve inkılaplarının parti misyonundaki önemini gözler önüne serdi.
Katılımcılar, belgeseli büyük bir dikkatle izlerken, CHP’nin 101 yıllık serüvenine dair derin bir bilgi birikimi elde ettiler.
Program sonunda, izleyiciler, partinin Türkiye’nin siyasi tarihinde oynadığı rolün altını çizerek, CHP’nin Cumhuriyet değerlerine olan bağlılığını bir kez daha vurguladılar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster