Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Yaşam 9 Temmuz 2024 34 Görüntüleme

CHP’li Palamut’tan Muharrem Ayı Mesajı

TÜM CANLARIMIZIN NİYETLERİ KABUL OLSUN

Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, bütün mazlumlar için yas ayı olarak kabul edilen Muharrem ayında matem orucu tutan tüm canlara oruçlarının ve niyetlerinin kabul olmasını diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, “İncinsen de incitme” şiarıyla ibadet eden Alevi yurttaşlar açısından çok önemli ve kutsal kabul edilen Muharrem ayının ve matem orucunun başlaması dolayısıyla yayınladığı mesajında; tüm dileklerin ve duaların kabul olması temennisinde bulundu.
Başkan Palamut, “Kerbela’da katledilen Hz. Hüseyin nezdinde bütün mazlumlar için yas ayı olan Muharrem ayı başladı. Muharrem ayında matem orucu tutan tüm canlarımızın oruçlarının ve niyetlerinin kabul olmasını diliyorum. Niyet eden tüm canlarımızın, orucu, ibadetleri, paylaştıkları lokmalar, Hak katında kabul olsun” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster