Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 5 Ağustos 2024 62 Görüntüleme

CHP’li Palamut Büyükşehir’in Hesaplarına Haciz Konulmasını Eleştirdi

AKP HER TÜRLÜ YOLU DENİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, CHP’li belediyelerin vatandaşın verdiği sorumluluğun bilinci ile bahane üretmeden hizmet etmeye devam edeceğine vurgu yaparak, “Ancak Mersin Büyükşehir Belediyemizin hesaplarına haciz konulmasını asla kabul edilemez” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, SGK borcu nedeniyle belediyenin hesaplarına haciz konulduğunu açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut da AKP’nin Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını engellemeyi amaçladığına vurgu yaparak tepki gösterdi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Belediye Meclisi’nde tüm engellemelere rağmen önemli çalışmalara imza attığına dikkat çeken Başkan Palamut, şunları söyledi:

HESABI MERSİNLİ SEÇİMLERDE ÖDETECEKTİR

“Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer, geçtiğimiz dönem çoğunluğu elinde bulunduran ittifakın tüm ret oylarına rağmen büyük projelere imza attı. Hem Mersin’e hem Mersinlilere nefes aldırdı. Diğer tüm illerde olduğu gibi CHP’nin Meclis çoğunluğu ile hayata geçireceği projeleri engellemek için her türlü yolu deniyor. CHP’li belediyeler vatandaşımızın verdiği sorumluluğun bilinci ile bahane üretmeden hizmet etmeye devam edecek. Ancak Mersin Büyükşehir Belediyemizin hesaplarına haciz konulmasını asla kabul edilemez. Bu Mersinlileri cezalandırma çabasıdır. Hesabı da Mersinli seçimlerde ödetecektir.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster