Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 9 Ağustos 2023 116 Görüntüleme

CHP TARSUS KONGRESİ YAPILDI “ SELAHATTİN ŞAHİN DÖNEMİ BAŞLADI”

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi 8.Ağustos.2023 Salı günü saat 10.00 ‘da, Tarsus Yunus Düğün Salonunda gerçekleştirildi

“Cumhuriyet ve Demokrasinin bizi var eden gücünü yeniden ve daha yüksek bir inançla vurgulayalım” sloganıyla tüm partilileri kongreye davet eden CHP Tarsus ilçe başkanlığı yönetiminin çağrısına partililer kayıtsız kalmadı ve yoğun bir katılımla kongre gerçekleştirildi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ‘da kongreye katılarak partililerle buluştu.


Yapılan kongre sonucunda CHP Tarsus İlçe Başkanlığına Selahattin Şahin seçildi. Akkoza Medya Grubu olarak, CHP Tarsus 6. olağan kongresinde CHP Tarsus İlçe Başkanlığına seçilen Sn. Selahattin Şahin’e ve yönetimine başarılar diliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

DOĞALGAZ MASAYA YATIRILDI

DOĞALGAZ MASAYA YATIRILDI

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster