Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 11 Temmuz 2024 73 Görüntüleme

CHP Tarsus Kadın Kolları Deniz Keyfi Yaşadı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Tarsuslu kadınlar, deniz keyfi yaşadı.

CHP Tarsus Kadın Kolları İlçe Başkanı Figen Acıyiyen, CHP Erdemli Kadın Kolları İlçe Başkanı Fatma Saygı, CHP Tarsus ve CHP Erdemli İlçe Kadın Kolları Yöneticileri ile Tarsuslu Cesur Kadınlar Yöneticileri Demet Oran Tavman, Çiğdem Akbaş ve Meryem Beyazpirinç’in katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik, Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Kocahasanlı Halk Plajı’nda düzenlendi.


Etkinlik kapsamında, Tarsuslu kadınlar, kendileri için hazırlanan ikramlarla, şezlonglar ve özel alanlarda bir gün boyunca denizin tadını çıkardı. Bu özel etkinlik sayesinde kadınlar, yoğun geçen günlük hayatlarına kısa bir ara vererek, denizle buluşmanın keyfini yaşadı.

CHP Tarsus Kadın Kolları İlçe Başkanı Figen Acıyiyen, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “Kadınların mutlu ve huzurlu olduğu bir Mersin için çalışan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e teşekkür ederiz,” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Etkinlikte bulunan kadınlar da, böylesine güzel bir organizasyonun parçası olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster