İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 20 Mart 2023 149 Görüntüleme

CHP Tarsus Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu:”Tarsus’un yürekli kadınlarına ,gönüllülerimize teşekkür ediyoruz”

CHP Kadın Kolları olarak;Depremzedelerimizin kışlık kıyafet ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ”İlmek ilmek dayanışma örüyoruz”kampanyası başlatmıştı.

Gönüllü kadınların ördüğü bere, atkı, çorap, eldiven, atkı, kazak ve yelekler CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Sn Belda Boroğlu’nun organizesi ile toplanmaya başlamıştı.Hafta sonu ise gönüllü kadınların hazırladığı el emeği ürünler paketlenerek gönderime hazır hale getirildi. CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Sn Belda Boroğlu yaptıkları etkinlik için şunları söyledi:”Tarsus’un yürekli kadınlarına, gönüllülerimize teşekkür ediyoruz.


Depremin ilk haftasından itibaren gönüllülerimizin örgü bağışı, kadınlarımızın ellerinde atkı, bere gibi ürünlere dönüştürüldü.Deprem bölgesinde üşüyen çocuklarımızı ısıtmak için Tarsus’un cesur yürekli kadınlarının hazırladığı el emeği ürünler bugün paketlenerek gönderime hazır hale getirildi. Deprem bölgesine gidecek ürünleri hazırlayan Tarsus’un yürekli kadınları, gönüllülerimiz iyi ki varsınız!Birlikte Varız.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster