Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 11 Eylül 2024 41 Görüntüleme

CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin’den Haciz İşlemi ve AK Parti’ye Sert Tepki

Selahattin Şahin : “Tarsus’u Kaosa Sürüklemekten Vazgeçin”
CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, Tarsus Belediyesi’ne yönelik gerçekleştirilen haciz işlemleri üzerine sert bir açıklama yaptı.
Başkan Selahattin Şahin, icra işlemlerinin, Belediye Başkanının çalışmalarına engel olmak için eski dönem borçları bahane edilerek yapıldığını belirtti.
Açıklamasında, haciz işlemini şov haline getirdiğini öne sürdüğü AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Abdurrahman Altınsucu’ya da tepki gösteren Başkan Şahin:
“”Bugün Tarsus Belediye Başkanlık binasına gelen icra memurları, belediye başkanımız Ali Boltaç’ın hizmetlerine sekte vurmak adına eski dönem alacaklarını bahane etmişlerdir. Bizlerin asıl meselesi, Tarsus Belediyesi’ne yapılan icradan ziyade, ülke ekonomisinin getirildiği durumu düşünmeden buraya gelerek icra konusunu şov meselesi haline getirmek isteyen AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Abdurrahman Altınsucu’dur.
Sayın ilçe başkanı, sabah saatlerinde içine doğmuş olacak ki, icra memurlarının geldiği sırada başkanlık binasına gelmiş ve yetkili çalışanlar tarafından karşılanmıştır. Altınsucu, belediye başkanı ile görüşmek istemediğini dile getirerek, icra memurlarının işlemlerini izlemek istediğini söylemiştir. Kendisi, bahse konu icra işlemlerinin müdafiliği olmamasına rağmen böyle bir hakkı kendinde bulmuştur.
Sayın Altınsucu’ya Tarsus Belediye Başkanımız Ali Boltaç’ın dediği gibi, o günkü icra işlemleri geçmiş dönemden kalma borçlardan dolayı yapılmıştır. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, aylarca bu konu ile ilgilenmiş ve kimseye faiz ödemeyeceğini deklare etmiştir. Bugün haczedilen ve sizin de belediye önünden canlı yayın yaparak izlediğiniz makam odası koltukları sadece bir objedir. CHP’li kadroların makamı, yurttaşların gönlüdür. O gönüllere girmektir.
Son seçimlerde tüm Türkiye’de de gördüğümüz üzere, CHP’li kadrolar halkın gönlündeki makamları kazanarak partimiz Türkiye’nin birinci partisi olmuştur. AKP İlçe Başkanı’na sesleniyorum: Partimizin yakın zamanda gerçekleştireceği kongreler öncesi, sizi bol bol sosyal medyada göreceğimizden eminiz. Asılsız ithamlarınız ile yaptığınız canlı yayınlar sonucu, oturduğunuz ilçe başkanlığı koltuğunuzu yakın zamanda bu tarz çalışmalarla garanti altına almaya çalıştığınızı farkındayız.
Korkmayın, halkın içine çıkın. Türkiye’ye getirdiğiniz durum herkesçe malumdur. Ekonomik krizi deri koltuklarınızda ve havuz medyasında takip etmek yerine sokağa çıkın, Tarsus halkını dinleyin. Engellemeye çalıştığınız CHP’li belediyelerin, vatandaşlarımız için neler yaptığını ilk ağızdan duyun. Tarsus’u kaos ortamına sürüklemekten, dersine sahip çıkanları engellemekten vazgeçin. Engellemelerinizin üstesinden geleceğimizi de bilin. Herkese teşekkür ederim.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster