Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 12 Ağustos 2024 39 Görüntüleme

CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI SELAHATTİN ŞAHİN, GÖREVİNDE BİRİNCİ YILINI TAMAMLADI

SELAHATTİN ŞAHİN:”TARSUS’TA VE MERSİN’DE YAZILMIŞ BAŞARI HİKAYESİNDE YER ALMAKTAN ONUR DUYUYORUZ”

CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin göreve gelişinin birinci yılını tamamladıklarını belirterek, açıklamalarda bulundu.

8 Ağustos 2023 tarihinde delegelerin desteği ile göreve geldiklerinin altını çizen CHP İlçe Başkanı Şahin: “Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte Tarsus’ta ve Mersin’de yazılmış başarı hikayesinin parçası olmaktan onur duyuyoruz. Görev süremiz boyunca Tarsus’un bir ucundan bir ucuna yurttaşlarımız ile buluştuk. Özellikle seçim sürecinde belediye başkan adaylarımız ile ortak hareket ederek çalışmalar yürüttük. Gençlik Kollarımız ve Kadın Kollarımız kurdukları çalışma grupları ile de bizleri bir an olsun yalnız bırakmadılar. Bu çalışmalar neticesinde ise Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi’ni hep birlikte kazandık. Dün ve bugün olduğu gibi yarınlarda da Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Vahap Seçer ve Tarsus Belediye Başkanımız Sn. Ali Boltaç’ın en yakın çalışma arkadaşları olacak, Türkiye’de iktidara giden yolu hep birlikte yürüyeceğiz.

Gençler ve Kadınlarla Güçlü Bir Partiyiz

Partimizin gençlik kolları ve kadın kolları olağan kongre sürecini geride bıraktık. Kadın Kolları Başkanımız Figen Acıyiyen ve Gençlik Kolları Başkanımız Oğuz Can İlk ve yöneticilerimiz ile uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. İktidara giden partimizin büyümesine katkıda bulunarak üyelik çalışmalarına hız verdik.

Biz güçlü bir partinin mensuplarıyız. Son seçimlerin birinci partisinin mensuplarıyız. En önemlisi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki emanetine de sahip çıkan yurttaşlarız. Bu onur hepimiz için birer nişanedir. Birinci yılımız kutlu olsun. “dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster