Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Tarsus 3 Ocak 2024 45 Görüntüleme

CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI ÜNZİLE KURU, ESNAF ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Tarsus Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olan Avukat Ünzile Kuru, seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir ziyaret programını sürdürüyor.

“Bir Kadın Gelir, Tarsus Gelişir” sloganıyla hareket eden Kuru, yeni yılın ilk günlerinde de Atatürk Caddesi’ndeki esnaflar, iş insanı Ali Yıldırım, Ergenekon Mahalle esnafları, Altaylılar Mahallesi esnafları, Gaziler Mahallesi esnafları, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Koordinasyon Şube Müdürlüğü ve Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetkin’i ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında esnaflarla, iş insanlarıyla ve mahalle sakinleriyle samimi bir diyalog kuran Ünzile Kuru, vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini paylaştı. Yapıcı ve olumlu bir atmosferde geçen ziyaretlerde, Tarsus’un potansiyeli ve gelişimi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Ünzile Kuru, vatandaşların yoğun ilgisinden memnuniyetini dile getirerek, “Esnafımıza yaptığımız ziyaretler sırasında gösterdikleri ilgiye çok teşekkür ediyorum. Herkesin yeni yılını kutlarım.” dedi. Ayrıca, Tarsus’un çeşitli bölgelerindeki ziyaretlerin devam edeceğini ve halkın sesine kulak vererek projelerini şekillendireceğini belirtti.

Seçim sürecindeki bu etkili ziyaretlerle birlikte Ünzile Kuru, Tarsus halkına yönelik samimi ve içten bir yaklaşım sergilemeye devam ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

AKKOZA’YA ZİYARET

AKKOZA’YA ZİYARET

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster