İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Kültür, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 9 Mart 2023 254 Görüntüleme

CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Sn Nurcan Yıldız:” Kadınların özgür olabildiği, kadına saygının olduğu yeni bir Türkiye diliyorum..”

CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Sn Nurcan Yıldız,8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Tarsus ‘ta ki emekçi kadınlarımızı ziyaret etti.

CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Sn Nurcan Yıldız,CHP Tarsus İlçe Binası’nda yapılan ,CHP Genel Merkez Kadın Kolları olarak 81 ilde, 973 ilçede eş zamanlı basın açıklamasına katılarak CHP ‘li kadınlarla bir araya gelerek karanfil dağıttı ve hepsinin kadınlar gününü kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus ilçe binasındaki programından sonra ,Tarsus Cemevi’ndeki depremzede kadınlarımızın sıkıntılarını dinleyip ,bir nebze de olsa moral vermek adına pasta keserek ,Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü andı.

 

Ardından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ,Tarsus Köylü Pazarı’ndaki emekçi kadınları ve Tarsus’ta esnaflık yapan kadınlarımızı  tabiri caizse tek tek gezerek kadınlar gününü kutladı ve karanfil hediye etti.

CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Sn Nurcan Yıldız günün anlam ve önemine ilişkin şunları söyledi:”

Sahip olduğumuz bütün güzel şeylerin mimarı ve var olma sebebi olan bütün kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü  kutlu olsun.Kadınların özgür olabildiği, kadına saygının olduğu yeni bir Türkiye olması dileğimle…”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster