İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Yaşam 20 Mart 2023 124 Görüntüleme

CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI CAVİDAN DEMİRAĞ, VAHAP SEÇER’İ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin milletvekili aday adayı Cavidan Demirağ, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu Kapsamda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret eden Demirağ, yaklaşan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleriyle ilgili istişarede bulundu.Gerçekleştirdiği ziyaretlerle ve özverili çalışmalarıyla günden güne adını siyasi kulislerde sıkça söz ettiren Cavidan Demirağ, geçtiğimiz gün Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret etti.


Başkan Seçer ve Vekil adayı Demirağ’ın gündeminde yaklaşan seçimler vardı. Mersini en iyi şekilde temsil etmek için var gücüyle çalıştığını belirten Demirağ, başkan Seçer’e vaatlerini anlatarak yapmak istediği projelerden bahsetti.


Demirağ ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bugün Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’i makamında ziyaret ettim. Deprem Bölgesinde yaptığım teknik incelemelerle ilgili çalışmalarım hakkında bilgi alışverişi yaptım.Mersin’de misafir ettikleri depremzedelere verdikleri destekler ve deprem bölgesinde yaptıkları desteklerle ilgili teşekkür ettim. Kendilerine özel baskı yaptırdığım Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk kitabını hediye ederek, CHP Mersin milletvekili adaylığımla ilgili bilgilendirme yaptım. Kendisi de bana başarılar diledi.Kendilerine nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederim.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster