Ana Sayfa Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 5 Ağustos 2023 153 Görüntüleme

CEYHAN’A ATANAN TARSUS MÜFTÜSÜ ALİ CAN,TARSUS’LA VEDALAŞTI

Tarsus Müftüsü iken Adana-Ceyhan ilçe Müftüsü olarak atanan Müftü Ali Can aylık mutat toplantıda personelle vedalaştı.

Bir dizi veda ziyaretlerinin ardından son kez vatandaşlarla vedalaşan Ali Can, Cami görevlisi ve Kur’an Kursu Öğreticileri ile vedalaştı.Tarsus Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen veda toplantısında konuşan Müftü Ali Can “Marifet, fani dünyada hoş bir sada bırakmaktı. İlk günden bugüne izzet ve istikametten ödün vermeden toplumumuza dini rehberlik hususunda boynumuza yüklenen sorumluluğu ifa etmek için gayret gösterdik “

Müftü Ali Can; ‘‘Her yaşayan ölür, her yeni eskir, her gelen gider sözünde ifade edildiği gibi biz de yaklaşık 5 yıl önce başladığımız Tarsus İlçe Müftülüğü görevimizin bugün sonuna geldik ve yeni tayin edilen görevimize gidiyoruz. Bu süreçte müftülük olarak Tarsus’umuz için birçok projeye imza attık, din hizmeti için tüm gayretimizle çalıştık. Yürüttüğümüz faaliyetlerde gerek siz yol arkadaşlarımızla gerekse vatandaşlarımızla her zaman irtibat halinde olmaya, sevgi ve muhabbetle dostluklar kurmaya gayret ettik. Bizim için önemli olan geride hoş bir sada bırakabilmekti. İnşallah maksadımız hasıl olmuştur. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve herkesten helallik istiyorum. Varsa benden yana helal olsun’’ şeklinde konuştu.


Program sonunda İlçe vaizi Fatma Uğur ve personel şefi İsa Zeybek tarafından tüm personel adına Müftü Ali Can’a hediye takdiminde bulunuldu. Program toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster