Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus 13 Eylül 2024 26 Görüntüleme

CEM KAVALCI’DAN VEDA

“Bu süreçte Atatürkçüyüm diyeni de gördük ne kadar Atatürkçü olduğunu da”

Bugün seçime gidecek olan, Tarsus İdman Yurdu Başkanı Cem Kavalcı Veda Etti.

Yaptığı Paylaşımda yaşanılan durumu özetleyen Kavalcı şunları söyledi ;

Tarsus İdman Yurdu’nda başkanlık yaptığım süre zarfında herkes şahit ki Tarsus İdman Yurdu’muzun menfaatlerini her şeyin ve herkesin önünde tuttum. İmkanları varken elinden geleni yapmayanların aksine büyük fedakarlıklarla elimden gelenin fazlasını yaptım.
Yaptığım onca şeyden zerre pişmanlık duymamakla birlikte bundan sonra da seçilecek olan Yönetim Kurulu’nun Tarsus İdman Yurdu’nun menfaatleri dahilinde her daim yanında olacak ve destekleyeceğimden de kimsenin şüphesi olmasın.
Tarsus İdman Yurdu ile geçmiş dönemde Şampiyonluk görmüş bir yöneticiyken Allah nasip etti bu büyük camiaya memleketimin takımına başkanlıkta yaptım.
Bunlar yaşanırken çok insan bize sırtını döndü ve sözde Tarsus İdman Yurdu destekçilerini de tanıma şansımız oldu. Sırtını dönenlere rağmen takımımıza kendi dönemlerinde gösterdikleri desteği hiçbir zaman bırakmayan Tarsus’umuz kıymetli Emniyet Müdürleri, sayın Ali GARANLI ve sonrasına göreve gelen Emniyet Müdürümüz sayın İhsan YALÇINKAYA’ya özel teşekkürlerimi sunuyorum.
Ayrıca sahada güvenliğimizi sağlayan tüm güvenlik güçlerine de teşekkürü borç biliriz.
Bir büyük teşekkür de takımımızın sesi olan her an her dakika yanımızda olan takımımızın sesini duyuyan kıymetli basınımızın kıymetli mensuplarına. Başta Akkoza Ailesi’ne, sayın Hasan SELENOĞLU ve sayın Erdal ALAKAŞ ardından MEDYAD Başkanımız sayın Okan ÇALIŞKAN ve Tarsus’umuzun duayen ismi sayın Yakup BONCUK olmak üzere tüm basın mensubu dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
En büyük teşekkürü de takımımızın asıl sahiplerine; Tarsus İdman Yurdu taraftarlarına ediyorum. Her saniye yanımızdalardı takımımıza sahip çıktılar. Yağmur çamur demeden yakan güneşin altında sıcağa aldırmadan seslerini bir an olsun kesmeden takımımıza tezahürat yapıp destekleyen büyük taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler.
Bundan sonraki süreçte gördüklerim ve yaşadıklarımı göz önünde bulundurduğumda bir karar vermem gerekti. Bundan sonra memleketim için her daim hizmet aşkı İle yola yılmadan, yıkılmadan devam edeceğim.
Son olarak Kavalcı ; Bu süreçte Atatürkçüyüm diyeni de gördük ne kadar Atatürkçü olduğunu da dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster