Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 25 Haziran 2024 86 Görüntüleme

CANSU TURHAN YARAMIŞ SEÇİMDEN ÇEKİLDİ

Cansu Turhan Yaramış, CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için Adaylıktan Çekildi
CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için aday olan Cansu Turhan Yaramış, bugün düzenlediği basın açıklamasında adaylıktan çekildiğini duyurdu. Basın açıklaması, 25 Haziran 2024 Salı günü saat 12.00’de CHP Tarsus İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirildi.
Cansu Turhan Yaramış düzenlediği basın açıklamasında: “Partim için, daha fazla ayrışmamak için, kardeşlerime kardeşlik yapabilmek için, örgütüyle, Tarsus’uyla, Mersin’iyle, Ali Mahir Başarır’ıyla, Vahap Seçer’iyle, Ali Boltaç’ıyla bir olabilmek için başaramasam bile bu genç yaşımda kadın kolları başkanlığından daha değerli bir şeyi birlik olmayı denedim diyebilmek için, Tarsus İlçe Kadın Kolları başkan adaylığından çekildiğimi sizlerle yine büyük bir onurla ve gururla paylaşıyorum.” dedi.
Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimde Figen Acıyiyen’in 415 oy alarak birinci olduğu, Av. Cansu Turhan Yaramış’ın ise 276 oy aldığı açıklanmıştı. Ancak seçim sonuçlarına yapılan itirazların ardından CHP Genel Merkezi Kadın Kolları Başkanlığı tarafından seçimlerin iptal edildiği ve 27 Haziran’da yeniden yapılacağı kararı alınmıştı.
CHP Tarsus Kadın Kolları Olağan Kongresi 27 Haziran 2024 Perşembe günü saat 12.00 de, Yıldırımlar Park Düğün Salonunda düzenlenecek. Yaramış’ın çekilme kararıyla birlikte, 27 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Figen Acıyiyen tek aday olarak yarışacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster