Ana Sayfa Gündem, Yaşam 15 Ağustos 2024 27 Görüntüleme

Çamlıyayla Protokolü İlçenin Sorunlarını ve Proje Önerilerini Masaya Yatırdı

Çamlıyayla ilçesinde, Büyükşehir ve Muhtarlar Derneği ev sahipliğinde önemli bir toplantı gerçekleştirildi

İlçenin sorunları ve çözüm önerilerinin ele alındığı bu toplantıda, Çamlıyayla Kaymakamı Tayfun Yılmaz başta olmak üzere, ilçenin tüm üst düzey yöneticileri bir araya geldi.

Atdağ Restaurant’ta düzenlenen toplantıya Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Sofu, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus ve Çamlıyayla Koordinasyon Başkanı Soner Yetkin, Jandarma Komutanı Bülent Akgün, Emniyet Amiri Emrah Öztürk, Karayolları Şube Müdürü, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü ve ev sahibi Muhtarlar Derneği Başkanı Bayram Ali Taş katıldı.

Toplantının ana gündem maddeleri arasında eğitim, güvenlik, yol, su ve belediye hizmetleri yer aldı. Kaymakam Tayfun Yılmaz, yaptığı konuşmada, tüm kurumların koordineli çalışmasının ilçede başarıyı getiren en büyük faktör olduğunu vurguladı. Yılmaz, “Bu toplantı, kurumlarımız arasında güçlü bir iş birliği ve uyumun sağlanmasına katkı sunuyor. İlçe ve büyükşehir belediyelerimiz ile köprü görevi gören muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda, ilçenin gelişimi için çeşitli çözüm ve proje önerileri de değerlendirildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster