Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 1 Ağustos 2024 18 Görüntüleme

Cami-Engelli Buluşması Aşure İkramı İle Gerçekleştirildi

Tarsus Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Cami-Engelli Buluşması, 30 Temmuz 2024 Salı günü Molla Kerim Mescidi’nde gerçekleştirildi. Program, ikindi namazının eda edilmesinin ardından başladı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle açılış yapılan etkinlikte, Tarsus İlçe Müftüsü Murat Akçay günün anlam ve önemine dair bir sohbet gerçekleştirdi. Müftü Akçay, konuşmasında engelli vatandaşlarla bir araya gelmenin manevi değerine vurgu yaparak, toplumun her kesimiyle birlikte olmanın önemini dile getirdi. Sohbetin ardından Müftü Akçay, engelli vatandaşlarla yakından ilgilenerek bir süre onlarla vakit geçirdi.

Cami-Engelli Buluşması Programı, geleneksel aşure ikramı ile devam etti. Engelli vatandaşlar ve katılımcılar, ikram edilen aşureyi paylaşarak programın manevi atmosferini pekiştirdi.

Program, Engelli Koordinatörü Abdulvahit Karabacak’ın yaptığı dua ile sona erdi. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimi ile tamamlandı. Bu tür etkinliklerin, toplumun farklı kesimleri arasında köprüler kurarak birlik ve beraberliği güçlendirdiği ifade edildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster