Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 20 Kasım 2023 98 Görüntüleme

CABİR ÇOBANOĞLU’NDAN “ŞAHMERAN KOKUSU” ATÖLYESİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2. Uluslararası Tarsus Festivali, bugün Şahmeran temalı muazzam bir açılış töreni ile başladı. Şahmeran Yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen festival, 3 gün boyunca zengin kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak.
Festivalin ilk gününde Saint Paul Meydanı, saat 14.30’da Cabir Çobanoğlu’nun “Şahmeran’ın Kokusu” adlı atölye etkinliği ile renklendi. Seyirciler, Çobanoğlu’nun etkileyici sunumu eşliğinde Şahmeran’ın esrarengiz dünyasına daldılar. Oda kokusu atölyesi ise katılımcılara farklı duyusal deneyimler yaşatırken, izleyiciler pür dikkat dinledi ve notlarını aldılar.
Festivalin bu yılki teması olan Şahmeran, etkinliklerin merkezinde yer alarak katılımcılara benzersiz bir kültürel deneyim sunacak. 3 gün boyunca devam edecek olan festival, sanat, müzik, atölye çalışmaları ve daha birçok etkinlikle Tarsus’u renklendirecek. Ziyaretçiler, festival boyunca Şahmeran’ın eşsiz hikayesine tanıklık ederken, kültürel zenginlikleri keşfetme fırsatı bulacaklar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster