Ana Sayfa Gündem, Kültür, Sağlık, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 2 Ekim 2023 103 Görüntüleme

BÜYÜKŞEHİR YÖNETİCİLERİNDEN, TARSUS KUVAİ MİLLİYE DERNEĞİ ÜYESİ 103 YAŞINDA Kİ VELİ ÇİFTÇİ’YE ZİYARET

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, Büyükşehir Tarsus Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin ve iş insanı Ali Seçer’in de eşlik ettiği heyet, Tarsus Kuvai Milliye Derneği’nin yaşayan en eski üyesi olan 103 yaşında ki Veli Çiftçi’yi ziyaret ettiler. Ziyarette Tarsus Kuvai Milliye Derneği Başkanı İsmail Taşgit’te hazır bulundu.

Kavaklı Mahallesi’nde oğlu Sabri Çiftçi ve gelini Kıymet Çiftçi ile birlikte yaşayan Veli Çiftçi, 1951 yılında faaliyetine başlayan Tarsus Kuvai Milliye Derneği’nin kurucu üyeleri arasında yer alıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Ali Uyan, asırlık çınarı görmekten dolayı oldukça mutlu olduğunu söyleyerek, “Veli Amcamızı görmekten dolayı gerçekten büyük onur ve mutluluk duyduk.

Atalarımızın mirası olan Kuvai Milliye Derneğimiz de uzun yıllar aktif olarak görev almış ve derneğin bugünlere gelmesinde çaba göstermiştir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Tarsus’a ziyareti sırasında görmüş bir kişi Veli Amcamız. Yaşayan bir tarih. Kendisine sağlık diliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

SAĞNAK YAĞIŞ UYARISI

SAĞNAK YAĞIŞ UYARISI

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster