Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 31 Mayıs 2024 31 Görüntüleme

BÜYÜKŞEHİR VE MESKİ YÖNETİCİLERİNE YÖNELİK “ETİK SÖYLEŞİSİ” DÜZENLENDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 25-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Etik Haftası programları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı ve Etik Komisyonu Üyesi Salih Sığırcıkoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Etik Söyleşisi” Tarsus Belediyesi turuncu salonda düzenlendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Şube Müdürlüğü ile MESKİ yönetici ve amirlerinin katılım sağladığı söyleşi de konuşan Salih Sığırcıkoğlu, “Etik Haftası bizim için, kamu gücünü kullanan insanların vatandaşla ilişkilerini ve kamunun kendi içerisindeki personel ilişkilerini, ast üst ilişkilerini düzenleme açısından birtakım farkındalıklar yaratıyor. Bu açıdan önemli. Kamu etiği dediğimiz kavram bunları içeriyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Salih Sığırcıkoğlu, slayt eşliğinde gerçekleştirdiği sunumunda etik kültürünü yerleştirmek ve geliştirmenin yanı sıra personelin etik davranış ilkeleri konusunda karşılaştıkları durumlardan bahsedip, gelen soruları da yanıtladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster