Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 1 Ağustos 2024 17 Görüntüleme

Büyükşehir Tarsus Koordinasyon Şube Müdürlüğü’nden Yusuf Nevruz’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin ve Büyükşehir Birim Amirleri, geçtiğimiz günlerde Tarsus Belediyesi’nde Koordinatörlük görevine getirilen Yusuf Nevruz’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Uzun yıllar Büyükşehir Belediyesi Tarsus Mezarlık Birimi Amirliği görevini başarıyla yürüten ve ardından Tarsus Belediyesi’ne geçen Yusuf Nevruz’un başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirten Şube Müdürü Soner Yetgin, Nevruz’a hayırlı olsun dileklerini iletti ve çiçek takdim etti.

Yusuf Nevruz ise nazik ziyaretlerinden dolayı Büyükşehir Birim Amirlerine teşekkür etti.
Ziyaret, kurumlar arası işbirliği ve dayanışmanın güzel bir örneği olarak değerlendirilirken, Yusuf Nevruz’un yeni görevindeki başarıları için duyulan güven ve destek mesajlarıyla da anlam kazandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster