Ana Sayfa Gündem 24 Ekim 2024 12 Görüntüleme

Büyükşehir Belediyesi’nin Tarsus’ta Asfalt Serim Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal mahallelerin yanı sıra kent merkezlerinde de yol iyileştirme ve sıcak asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor

Bu kapsamda, Tarsus’un Altaylılar, Gaziler ve Yarbay Şemsettin mahallelerinde yol yenileme çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Uyan ile Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin, çalışmaları yerinde inceleyerek, Altaylılar Mahallesi Muhtarı Yeliz Bozkurt, Gaziler Mahallesi Muhtarı Çiğdem Ekici ve Yarbay Şemsettin Mahallesi Muhtarı Hakan Çiftçi ile birlikte değerlendirmelerde bulundu. Uyan, ayrıca Büyükşehir Yol-Asfalt Birimi Mühendislerinden Fethi Eroğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ekipler, Altaylılar Mahallesi 0290 Sokak’ta 500 metre, Gaziler Mahallesi’nde Atatürk Caddesi ile Gazipaşa Bulvarı’nı bağlayan 1856 Sokak üzerinde 700 metre sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor

Yarbay Şemsettin Mahallesi’nde ise vatandaşların toz şikayetlerini gidermek için 3950 Sokak’ta 300 metre sathi asfalt dökümü yapılacak. Ayrıca, aynı mahalledeki Bilali Habeş Caddesi’nde de 800 metre sathi asfalt çalışması planlanıyor.

Çalışmaların hızla sürdüğü ve kısa sürede tamamlanacağı bildirildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster