İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus 6 Mart 2024 24 Görüntüleme

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÇAMLIYAYLA’DA ÜRETİCİLERE SULAMA BORUSU DESTEĞİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Başkan Vahap Seçer öncülüğünde tarımsal projeleriyle üretimi ve üreticiyi desteklemeye, Mersin’de tarımsal kalkınmayı artırmaya devam ediyor.

Bugüne kadar binlerce üreticiye, fide, fidan, ekipman, küçükbaş hayvan, sulama borusu, yem gibi birçok tarımsal ürün desteğinde bulunan Büyükşehir Belediyesi bu kez de Çamlıyayla’da kooperatifler aracılığıyla üreticilere sulama borusu desteğinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen çalışma kapsamında Çamlıyayla Kesecik Mahallesi’nde üreticilere 3 bin 250 metre sulama borusu hibe edildi.

Yine Çamlıyayla Fakılar Mahallesi’nde de kooperatif aracılığıyla 2 bin metre 90’lık, bin metre 75’lik olmak üzere toplam 3 bin metre borusu hibe edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster