Ana Sayfa Gündem, Tarsus 30 Ağustos 2024 23 Görüntüleme

Büyükşehir Belediyesi’nden 30 Ağustos Zafer Bayramı’na Özel Konser

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, 29 Ağustos 2024 Perşembe akşamı saat 20.00’de Duatepe Mahallesi’nde bir konser düzenledi

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu konserle, Duatepe Mahallesi’nde zaferin ve birlikteliğin coşkusu doyasıya yaşandı.

Kent Orkestrası tarafından seslendirilen birbirinden güzel eserler, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Vatandaşlar, ellerinde bayraklarla coşkuyla konseri izledi ve şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan ve Belediye yetkilileri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin milli birlik ve beraberliği pekiştirdiğini ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster