Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 15 Aralık 2023 60 Görüntüleme

BÜYÜKLERİMİZE VEFA ZAMANI

Tarsus İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi (ADRM) tarafından, “Büyüklerimize Vefa Zamanı” projesi kapsamında Dedeler ve Sayköy Mahallesinde Vaaz, İrşat ve Manevi Destek ziyaretleri yapıldı.
Program çerçevesinde İlçe Müftüsü Murat Akçay, Dedeler Mahallesi Killik Camii’nde öğle namazından sonra cemaate vaazda bulundu. Daha sonra Mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya geldikten sonra Hacı Garip Eren ve ailesini ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim okunup dua edildi.
İlçe Müftüsü Akçay, Dedeler Mahallesi Camii’nde kindi Namazında cemaate vaaz yaptıktan sonra Sayköy Mahallesi Camiini de ziyaret etti ve şehit babası Cumaali Sayan ve ailesini ziyaret ederek Kur’an okunup dua edildi. Büyüklerimizin, hasta ve şehit yakınlarının ziyaret edildiği programda vatandaşlara Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından çeşitli kitaplar ve dergiler hediye edildi.
Program, İlçe Müftüsü Murat Akçay, Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz, İlçe Vaizi Emine Can, ve din görevlilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster