İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 19 Kasım 2022 179 Görüntüleme

BURHANETTİN KOCAMAZ:”MERSİN İYİ PARTİ CAMİASINA ÇAĞRIMDIR!”

Sn Burhanettin KOCAMAZ’ın konu ile ilgili açıklama metni aşağıdadır;

”Değerli Yol ve Dava Arkadaşlarım. Ülkemizin sorunlar yumağı haline geldiği, Milletimizin problemlerle boğuştuğu bir dönemde gerçekleştirdiğimiz İlçe Kongrelerimizin öncelikle Ülkemiz, Milletimiz ve Partimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyor, kongrelerimize katılacak olan tüm delegelerimize ve üyelerimize selam ve saygılarımı sunuyorum.

Bu doğrultuda bugüne kadar görev yapan, partimizi kongreye hazırlayan, ilçe yöneticilerimize, ilçe başkanlarımız nezdinde teşekkür ediyorum. Sevgili Yol ve Dava Arkadaşlarım.

Bizler tüm İYİ Parti’liler olarak, her türlü zorluklara ve engellemelere rağmen hak bildiğimiz yolda korkusuzca yürümeye devam ediyoruz.

Milletimizin yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmak, Demokrasimizi şuan yürürlükte olan ucube sistemden kurtarmak, Hak, Hukuk ve Adaleti yeniden tesis etmek, ayrımcılığı, yandaş kayırmacılığını ortadan kaldırmak, liyakate öncelik vermek, devletin kaynaklarını birilerine peşkeş çektirmemek, Milletimizin Sesi ve Nefesi olmak için yollardayız. Şuan partimiz, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Liderliğinde Milletimizin yegâne Umududur.

Şehirlerimizin; caddelerinde, sokaklarında, parklarında, çarşılarında velhasıl halkımızın olduğu her yerde, Sayın Genel Başkanımızın gittiği her yerde Millet Bizi Çağırıyor! Bizlerde “Önce Millet, Önce Memleket, Sonra Partimiz” diyerek Sayın Genel Başkanımızın verdiği mücadeleye destek olmak, katkı sağlamak zorundayız.

Hiç kimsenin, hiçbir parti yöneticisinin; nefis yapma, kendisini öne çıkarma, insanları küstürme, dışlama, aşağılama gibi bir hakkı ya da lüksü olamaz! Olmamalıdır! Biz tüm Milletimizi birleştirmek için mücadele ederken, birilerinin partimizin bu ilkelerini hiçe sayarak insanları ötekileştirmesine izin veremeyiz!

Bizler İYİ Parti’liler olarak sorunları çözmek, Milletimizi mutlu etmek, yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmak ve hak ettiği refah seviyesine yükseltmeye kararlıyız.

Bizler Milleti yeniden velinimet yapmak için ant içmişiz! İşimiz kolay değil ancak bizlerde zor günlerin insanıyız! Bizler kolaycılığa kaçarak, olaylara ve problemlere popülist yaklaşamayız!

İşte bu nedenle tüm İYİ’ler olarak zora talibiz! Rabbim tüm İYİ’lerin yar ve yardımcısı olsun. Kongrelerimiz Ülkemize, Milletimize ve Partimize hayırlı olsun.

Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. “Bir olursak çok, ayrışırsak yok oluruz.” Kongrelerde hangi arkadaşımız kazanırsa kazansın, yeter ki Partimiz kaybetmesin diyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

İYİ PARTİ GİK ÜYESİ BURHANETTİN KOCAMAZ

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster