İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 27 Mart 2023 186 Görüntüleme

BURHANETTİN KOCAMAZ’IN , İYİ PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAMA TOPLANTISI MİTİNG HAVASINDA GERÇEKLEŞTİ

Burhanettin Kocamaz 25.03.2023 Cumartesi günü, İyi Parti Tarsus İlçe Başkanlığında Mersin Milletvekili Aday Adaylığını Toplantıyla duyurdu.


Kocamaz yaptığı açıklamada ; ”Çeyrek asırlık yerel yönetim tecrübemizin ardından, Allah’ın izniyle inşa edilecek Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem için T.B.M.M. çatısı altında Genel Başkanımız Sayın; Meral Akşener’e yoldaşlık etmek üzere niyetlendiğimiz 28. Dönem Mersin Milletvekilliği A. Adayıyım” dedi.


”Ayrıca, Toplantıya ev sahipliği ve destekleri için İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanımız Sayın; Burak Özdil başta olmak üzere, Akdeniz İlçe Başkanımız Sayın; Bilgehan Başar’a, Yönetimlerine, Parti Üyelerimize ve uzaktan yakından gelerek bizlere destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Millete hizmet sevdasıyla çıktığımız bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun ”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster