Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 28 Ağustos 2024 48 Görüntüleme

Burhanettin Kocamaz : ” Türkiye’mizin bir aynası olan Tarsus esnafımız için de artık bıçak kemiğe dayanmış durumda”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Tarsus’ta bir dizi önemli ziyaret gerçekleştirdi

Kocamaz’a, İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Gazi Elgün ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

Kocamaz’ın ilk durağı, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Başkan H. Ruhi Koçak ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Kocamaz, Tarsus ticareti ve Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ndeki güncel durumu değerlendirdi.


Ziyaretlerine devam eden Kocamaz, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı ve yönetimiyle bir araya geldi.

Tarım sektörünün mevcut durumu hakkında bilgi alan Kocamaz, burada yaptığı açıklamada, “Zengin tarım topraklarına sahip olan çiftçilerimiz, her üründen zarar ediyor. Zararlarını karşılayabilmek için tarla ve bahçelerini satmak zorunda kalıyorlar. Hayvancılıkla uğraşanlar ise yem parasını karşılamakta zorlanıyor. Yakın gelecekte çiftçimizin ürün ekmeyeceğini, hayvan beslemeyeceğini üzülerek ifade ediyorum” dedi.


Burhanettin Kocamaz’ın bir sonraki ziyareti, Tarsus 1 Nolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi oldu

Kocamaz, burada Kooperatif Başkanı Mahmut Şahin, Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kılıç, Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Tarsus Briketçiler Odası Başkanı Erdal Turgut, Tarsus İnşaat Malzemeleri İmalatı ve Satıcıları Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaret sonrasında konuşan Kocamaz, “Türkiye’mizin bir aynası olan Tarsus esnafı için de maalesef bıçak kemiğe dayanmış durumda. Esnafımız büyük zorluklarla mücadele ediyor” ifadelerini kullandı.

Son olarak, Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Köyler Arası Futbol Turnuvası’nın yarı final karşılaşmalarını izleyen Kocamaz, Göçük-Meşelik ve Aliefendioğlu-Bahşiş takımlarının mücadelelerini İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Gazi Elgün ile birlikte takip etti.

Kocamaz, “Belediye Başkanlığımız döneminde başlattığımız bu tür organizasyonların devam etmesi oldukça önemli. Tüm takımlarımızı tebrik ediyor, finale kalan Aliefendioğlu ve Meşelik takımlarına başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster