İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 4 Nisan 2023 130 Görüntüleme

BURHANETTİN KOCAMAZ EN YAKIN RAKİBİNE 511 FARK ATARAK MERSİN İL GENELİNDE BİRİNCİ OLDU

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti milletvekilliği sıralamasını belirlemek için üyelerinin önüne sandık koydu.
Mersin’de 49 aday adayının yarıştığı seçimlerde Burhanettin Kocamaz en yakın rakibine 511 fark atarak Mersin il genelinde 1. oldu.
Kazandığı seçim sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kocamaz; “Sevgili İYİ PARTİ’li Dostlarım; 1 Nisan 2023 günü yapılan temayül yoklamasında desteklerini esirgemeyerek beni 1.sıraya layık gören tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Allah cümlenizden razı olsun. Biz birlikte koşturacak ve birlikte kazanacak, hedefimiz olan Güçlendirilmiş Parlamenter sisteme birlikte ulaşacağız. İnanın yarınlar çok daha İYİ ve güzel olacak. Yolumuz ve bahtımız açık, Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster