Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 21 Ağustos 2023 120 Görüntüleme

BURAK ÖZDİL :” MEMLEKETİN HER KÖŞESİ FİİLEN İŞGAL EDİLMİŞTİR”

İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil :“Şanlıurfa ve İzmir illerimizin Buca ve Bornova ilçelerinde yaşanan mülteci sorunu artık ciddi boyutlara ulaşmış ve münferit olaylardan toplumsal düzeyde yaşanan olaylara dönüşmüştür. Tecavüz, taciz, hırsızlık, gasp gibi suçların mülteci kökenli kişiler tarafından işlenen sayılarının artması, Türk kültür ve değerlerine zarar vermiş, endişeyi artırmıştır “dedi.

GÖRMEZLİKTEN GELİNEN “MÜLTECİ KRİZİ”

Artık bu misafirperverlik anlayışının sona ermesi gerekmekte ve özgürlük alanlarımıza müdahale edilmesi ile özgürlüklerin hızla kısıtlanması son bulmalıdır. Göz ardı edilen mülteci krizi, sözde milliyetçi ittifakın zayıflığına dönüşmüş, ilginç bir şekilde mülteci meselesinde üç maymunu oynamaktadır.

BAĞIMSIZ SON TÜRK DEVLETİNİ KORUYABİLMEK İÇİN

Hiç nutuk okumamış, dokuz ışıktan nasiplenmemiş gibisiniz gibi görünüyorsunuz, eski ama değerli siyasi dostlarımız. “Memleketin her köşesi fiilen işgal edilmiş”, “yabancı doktrinlere ve yönetim sistemlerine karşı bağımsız son Türk devletini korumak için milli bir görüş etrafında birleşmek gerektiğini” ifade eden düşünceleri terk etmiş, adeta büyülenmiş gibisiniz.

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ

Daha önce vatan haini dediğimiz, yüce mahkemede yargılamak istediğimiz ‘BOP eşbaşkanı’ ile işbirliği yaparak mülteci krizini görmezden gelen ve aynı anda TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ yaptığını iddia eden kişileri anlamak gerçekten zor. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş medeniyetler seviyesini hedef gösterdiği Türkiye Cumhuriyeti ilkelerine, Başbuğ Alparslan Türkeş’in doktrinlerine ihanet etmenin nasıl içlerine sinmiş olduğunu anlamak mümkün değil.

Burak Özdil ; Biz Türk Milleti ve Tarsuslu olarak, herhangi bir sığınmacı olayında özümüzü unutmadan, Milli Mücadele ruhuyla hareket edeceğimizi açıkça belirtmek istiyoruz.
Bu konuda denetimlerin sıkılaştırılması ve toplumsal olayların yaşanmadan önce tedbirlerin alınması büyük önem taşımaktadır. dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster