Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 5 Eylül 2024 16 Görüntüleme

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL HİZMET KULÜBÜ’NDEN, TARSUS GENÇLİK KAMPINDA ATÖLYE ÇALIŞMALARI

Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Hizmet Kulübü üyesi öğrencilerin gönüllü eğitmen olarak görev aldıkları proje kapsamında, 7 ile 12 yaş arası çocuklara atölye çalışmaları gerçekleştiriyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarsus Gençlik Kampı’nın ev sahipliği yaptığı proje kapsamında, 7 Eylül’e kadar her gün belli gruplarda ki öğrencilere yaratıcı darama atölyesi,

takı tasarım atölyesi, balondan şekiller atölyesi, yüz boyama, bahçe oyunları, bilim, icat, heykel, ahşap boyama, maske tasarım ve baskı atölye çalışmaları da uygulanıyor.

“Mersin Yaz Projesi ile Tarsus Gençlik Kampı’nda” mottosuyla düzenlenen proje çalışmalarına katılan gruplar keyifli anlar yaşıyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster