Ana Sayfa Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 19 Temmuz 2024 41 Görüntüleme

Belda Boroğlu : “”Çocuklarımızın Yüzündeki Gülümsemelerin Mimarı Başkanımız Ali Boltaç’dır”

Tarsus Belediyesi’nden Dezavantajlı Mahallelerde Yaşayan Çocuklara Havuz Keyfi

Tarsus Belediyesi, dezavantajlı mahallelerde yaşayan ve daha önce havuza gitme fırsatı bulamamış çocukları Tarsus Su Park Havuzu’na götürüyor. Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor.

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Sorumlusu Belda Boroğlu, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Dezavantajlı mahallelerimizde yaşayan ve daha önce havuza gitme fırsatı bulamamış çocuklarımızı havuzla buluşturuyoruz. Bugün Girne Mahallemizin çocuklarını havuz keyfiyle tanıştırdık. Çocuklarımız büyük bir mutlulukla güzel vakit geçirdiler ve unutulmaz anılar biriktirdiler,” dedi.

Boroğlu:“Bu etkinliği hayata geçirmemizi sağlayan ve çocukların yüzündeki gülümsemelerin en büyük mimarı olan Belediye Başkanı Ali Boltaç’tır. Bu tür etkinlikler, çocuklarımızın sosyalleşmesi ve eğlenmesi açısından büyük önem taşıyor,” diye ekledi.

Girne Mahallesi’nden havuza gelen çocuklar, havuzda eğlenceli vakit geçirirken, aileler de çocuklarının mutluluğuna ortak oldu. Tarsus Belediyesi’nin bu girişimi, dezavantajlı çocuklar için yapılan sosyal projeler kapsamında büyük takdir topladı.

Etkinlik, ilerleyen günlerde diğer mahallelerdeki çocukların da katılımıyla devam edecek. Tarsus Belediyesi, bu tür projelerle çocukların sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster