Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 26 Nisan 2023 175 Görüntüleme

Bayram Tanrıverdi:”Tarsus Mersin el ele ,Milli görüş meclise”

 

Yeniden Refah Partisi Mersin Milletvekili Adayı Bayram Tanrıverdi Akkoza Medya Grubumuza nezaket ziyaretinde bulundu. Ceo’muz Hasan Selenoğlu ile birlikte yaklaşık1 saat Tarsus Mersin ve Ülke gündemine dair sohbet etti.

Sayın Tanrıverdi birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Adil bir düzen için, Ahlak ve maneviyat için, milletimiz için bizde varız, Tarsus ve Mersin el ele vererek milli görüş ile, önce Allah’ın izniyle sonrada vatandaşlarımızın desteğiyle inşallah meclise gireceğiz dedi.

Ceomuz Hasan Selenoğlu, Yeniden refah Partisi Milletvekili Adayı Bayram Tanrıverdi’ye ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür edip, 28 Nisan 2023 (cuma günü) Saat 14:00’da ‘Akkoza Medya Stüdyolarımızda Canlı Yayına, konuk olarak davet etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster