Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 26 Eylül 2023 129 Görüntüleme

BAYRAM TANRIVERDİ “İSTİFA ETTİ”

Mersin Siyasetinde Sarsıcı Gelişme: Yeniden Refah Partisi İl Başkan Danışmanı Bayram Tanrıverdi İstifasını Açıkladı

Mersin’de siyasi arenada yankı uyandıran bir gelişme yaşandı. Tarsus’un sevilen hayır sever siyasetçisi Yeniden Refah Partisi’nin Mersin İl Başkan Danışmanı olan Bayram Tanrıverdi, uzun yıllardır sürdürdüğü parti üyeliği ve teşkilat görevinden istifa ettiğini duyurdu. Tanrıverdi, istifasını kamuoyuna yaptığı açıklamayla duyurarak, dikkatleri üzerine çekti.
Tanrıverdi’nin istifasının ardında yatan nedenlere dair açıklamalarda bulunan siyasetçi, “Dört buçuk senedir mensubu olduğum Yeniden Refah Partisi Teşkilat görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte yanımızda duran herkese teşekkür ediyorum. Hakkımızın geçtiği herkese helal ediyoruz. Bizler üzerinde hakkı olan herkesten haklarını helal etmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Tanrıverdi, açıklamasında inandığı davada son nefesine kadar mücadeleye devam edeceğini ve adaletli bir dünya düzeni kurma hedefiyle yola devam edeceklerini vurgulayarak, “Hakkı hakim kılmak için çocuklarımıza daha güzel bir dünya bırakmak için inandığımız yolda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.
Mersin ve özellikle siyasetinin önemli isimlerinden biri olarak bilinen Bayram Tanrıverdi’nin istifası, yerel siyasette önemli bir gelişme olarak kayıtlara geçti. Tanrıverdi’nin istifası ve sonrası gazetemiz akkoza tarafından yakından takip ediliyor.

Bayram Tanrıverdi’nin siyasi kariyerinin bundan sonraki seyrini ve istifasının Mersin siyasetindeki yansımalarını izlemeye devam edeceğiz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster