İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus 7 Ekim 2022 204 Görüntüleme

BAŞSAVCI MURAT TİRYAKİ’DEN MÜFTÜLÜĞE ZİYARET

Başsavcı Tiryaki’den Müftülüğümüze Anlamlı Ziyaret
Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, “Camiler ve Din Görevliler Haftası” münasebetiyle İlçe Müftümüz Ali Can’ı ziyaret etti.
Tarsus Müftümüz Ali Can ile bir araya gelen Başsavcı Tiryaki, “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması münasebetiyle sizlerin nezdinde tüm din görevlilerinin haftasını kutluyorum. Cenabı Hak Sağlık, sıhhat, afiyet içerisinde miletimize hayırlı ve güzel hizmetlerde daim eylesin.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftümüz Ali Can, “Camiler ve Din Görevliler Haftası münasebetiyle yapmış oldukları ziyaretten dolayı tüm din görevlilerimiz adına sizlere teşekkür ediyor, Cenab-ı Hakkın bizleri hayırlı ve bereketli işlerde muvaffak kılmasını niyaz ediyorum.” ifadelerini kaydetti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster