Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika 28 Ekim 2023 96 Görüntüleme

Başkanı Hamit Karış, Cumhuriyet Bayramı’nın Önemini Vurguladığı Mesajında Birlik ve Beraberlik Çağrısı Yaptı

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir basın bülteni yayınladı. Karış, mesajında, Cumhuriyet’in ilanının 100. yılında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kazanımlarını koruma ve geleceğe taşıma konusundaki kararlılıklarını ifade etti.Hamit Karış, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefi doğrultusunda, birlik ve beraberlik içinde, el ele vererek çalışmaya devam etmeliyiz. Cumhuriyetimiz, bizlere demokrasiyi, laikliği ve çağdaş yaşamı armağan etmiştir. Bu değerler ışığında, ülkemizi daha da ileriye taşıma sorumluluğumuz bulunmaktadır.” ifadelerini kullandı.İl Başkanı, Mersin ve Türkiye’nin dört bir yanındaki vatandaşları, Atatürk’ün çizdiği yolda, kenetlenerek, Cumhuriyetin temel değerlerini koruma ve geleceğe güvenle bakma konusunda daha fazla çaba göstermeye davet etti.

Karış, “Bizi biz yapan değerler etrafında birleşerek, ortak bir gelecek vizyonu çerçevesinde hareket etmeli, aramızdaki farklılıkları zenginlik olarak kabul edip, ortak paydamız olan Türkiye Cumhuriyeti için çalışmalıyız.” diyerek, Cumhuriyet Bayramı’nın, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmesi gereken bir milat olması gerektiğinin altını çizdi.Hamit Karış’ın açıklaması tüm Mersinlilerin ve Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladığı, şehit ve gazileri minnetle andığı cümlelerle son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster