Ana Sayfa Gündem, Son Dakika 4 Haziran 2024 46 Görüntüleme

Başkan Ulaş Yılmaz’dan Mezitli’nin Sevilen İsmi Bünyamin Önel Ailesine Başsağlığı Mesajı

Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve S.S. Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel, geçirdiği trajik kaza sonucu hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz Cuma’yı Cumartesi akşamına bağlayan gece kendisine ait çiftlikte 3. kattan düşerek ağır yaralanan Bünyamin Önel, Mersin Üniversitesi yoğun bakım ünitesine kaldırılmıştı. İlk başlarda durumunun iyiye gittiği belirtilen Önel, bu sabah itibariyle yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bünyamin Önel, Mezitli’nin tanınmış ve sevilen simalarından biriydi. İlçeye yaptığı yatırımlar ve esnafın gelişimine sağladığı katkılarla bilinen Önel, Mezitli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı olarak görev yaptığı süre boyunca pek çok başarılı projeye imza attı. Önceki dönem MHP Büyükşehir Meclis Üyeliği görevinde de bulunan Önel, Mezitli halkına hizmet etmeyi her zaman öncelik olarak görmüş, ilçeye olan sevgisiyle tanınmıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, Bünyamin Önel’in vefatı üzerine bir başsağlığı mesajı yayınladı. Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel’in vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kendisini tanımak ve ilçemize olan katkılarına şahit olmak büyük bir ayrıcalıktı. Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.” diyerek üzüntülerini dile getirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster