Ana Sayfa Gündem 14 Haziran 2024 12 Görüntüleme

Başkan Seçer’den Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da güçlendiği, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışmanın, yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini hatırladığımız bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.

 

Göreve geldiğimiz günden bugüne yüzyıllardır hoşgörü ve barışın beşiği olan, zengin tarihi ve kültürel mirasa sahip güzel kentimizin gelişmesi ve kalkınması için var gücümüzle çalışıyoruz. Mersin halkının desteğiyle göreve yeniden seçilmenin mutluluğu ve heyecanıyla, yeni görev dönemimizde de çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak hem bayram öncesi yaptığımız hazırlıklarla hem de bayram süresince yürüteceğimiz çalışmalarla tüm Mersinlilerin huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirleri aldık. Bayram boyunca görevimizin başında, sizlerin hizmetinde olacağız. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve esenlik dolu bir bayram temenni ediyorum. Bayramın, Mersin’e ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesi dileğiyle, Kurban Bayramınızı kutluyorum.

Sevgi ve saygılarımla.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster