İçel
Ana Sayfa Gündem, Spor, Yaşam 24 Nisan 2023 131 Görüntüleme

Başkan Seçer, Yeni Mersin İdman Yurdu – Karaköprü Karşılaşmasını İzledi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yeni Mersin İdman Yurdu – Karaköprü karşılaşmasını izledi. Yeni Mersin İdman Yurdu’nun ev sahipliğinde Mersin Stadyumu’nda gerçekleşen mücadeleyi Başkan Seçer ile CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları izledi.

Seçer, Yeni Mersin İdman Yurdu’na uğur getirdi

İlk yarıda Karaköprü karşısında 1-0 geride olan Yeni Mersin İdman Yurdu, ikinci yarıda maçı kendi lehine çevirmeye başladı. Ömer Önder’in 55. dakikadaki golüyle beraberliği yakalayan şehrin takımı, 2-1’lik üstünlüğü de Tunç Murat Behram’ın 67. dakikadaki golüyle elde etti. Kırmızı-lacivertliler, 90+3’te Furkan Güneş’in golüyle mücadeleden 3-1’lik üstünlükle ayrıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster