İçel
Ana Sayfa Gündem 26 Aralık 2023 46 Görüntüleme

BAŞKAN KILIÇ BARZANİ YARDIM VAKFI BAŞKANI AHMED’İ ZİYARET ETTİ!

Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, geçtiğimiz gün Türkiyeden 20 şirketle beraber Erbilde Barzani Yardım Vakfı Başkanı Mousa Ahmed’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği özverili çalışmalarıyla Türkiye ve yurt dışındaki iş insanları arasında köprü görevi gören ve önemli anlaşmalara imza atan USİAD Başkanı Kılıç, geçtiğimiz gün Erbil’e giderek Barzani Yardım Vakfı Başkanı Mousa Ahmed’i ziyaret etti.

Ziyaretin gündeminde iş dünyası ve Türkiye’de yaşanan 6 Şubat depremi vardı. Vakıf Başkanı Ahmed’in yaşanan depremin ardından deprem bölgesine yapmış olduğu yardımlar için teşekkür etti. Türkiye ve Irak arasındaki ticaretin devamı için çalışacaklarını belirten Başkan Kılıç ve Başkan Ahmed karşılıklı iyi niyet dileklerinde bulundular.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster