Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 11 Kasım 2023 102 Görüntüleme

BAŞKAN KARIŞ’TAN 10 KASIM MESAJI

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85’nci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Karış mesajında, “Yurdumuzun kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85.yılında milletçe sevgi, özlem ve saygıyla anıyoruz. Bağımsızlık ve özgürlük yolunda, milletçe büyük bir fedakârlık, cesaret ve destansı kahramanlıklarla yürütülen milli mücadelenin önderi Atatürk; milletimizin kötüye giden yazgısını değiştirmiş, tarihe yön veren, çağa damgasını vuran, tüm yaşamını aziz milletimize adayan, büyük bir komutan ve devlet adamıdır. Atatürk, yok edilmek istenilen bir milleti ayağa kaldırmış, milli mücadeleyi unutulmaz eşsiz zaferlerle taçlandırmış, sağlam temeller üzerinde yeni bir devlet kurarak, bizlere aydınlık ve güvenli bir gelecek armağan etmiş, çağdaş dünyanın yolunu açmıştır. Yaşamı, üstün liderlik vasfı, düşünceleri, engin öngörüsü, barışçıl tutumu ve tarihe mal olmuş başarılarıyla milletimizin ve tüm dünyanın takdir ve saygısını kazanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, yakın silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster