İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 14 Şubat 2023 121 Görüntüleme

BAŞKAN KARIŞ: KARAR YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMELİ!

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, iktidarın okulları ertelemesi ve üniversiteleri uzaktan eğitim sistemine geçirmesine ilişkin eleştiride bulundu.

6 Şubat’ta meydana gelen depremin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamada bulunmuş, okulların 1 Mart’a kadar kapanacağını, üniversitelerin ise uzaktan eğitime geçtiğini, böylelikle KYK’larda depremzedelerin yerleştireceğini belirtmişti.

Konuya ilişkin çok sert eleştiride bulunan Başkan Karış ise bu kararın büyük bir hata olduğunu ifade ederek:” Çok büyük bir afet ile karşı karşıyayız. Fakat deprem sonrasında yapacağımız en önemli şey gençlerimizin eğitimi. Turizm sezonuna kadar bir çok otelimiz,kurumların misafirhaneleri ve kampları,yazlık-kışlık saray boş dururken yurtları kullanabilmek adına üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesi çok yanlış. Pandemi döneminde eğitim ve öğretim zaten çokça yara aldı. Bir de şimdi aynı hataya düşmek yapacağımız en son iş olmalıydı. Bu karar yeniden gözden geçirilmeli.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster