Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 29 Ağustos 2024 34 Görüntüleme

Başkan Hamit Karış’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Başkan Karış, mesajında 30 Ağustos 1922’nin, İstiklal mücadelesi boyunca milli egemenlik yolunda kazanılan en şanlı zaferin tarihi olduğunu belirtti.

Başkan Karış, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“30 Ağustos 1922, Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunu müjdeleyen ve bu kutlu mücadelenin zaferle taçlandığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Anadolu’nun uzun süredir sabır ve derin bir tevekkülle sürdürdüğü bu kutlu mücadeleyi, takdire şayan bir zaferle sonuçlandırarak, bizlerin daima iftihar vesilesi olmuşlardır.”

Başkan Karış, bu zaferin, Türkiye’nin dönemin mazlum milletlerine umut ışığı olduğunu vurgulayarak, “Cumhuriyetimizin ve mevcudiyetimizin temeli olan 30 Ağustos Zaferi’ni bir bayram coşkusu içinde anıyor ve kutluyoruz. Bu düşünce ve duygularla, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Ayrıca Başkan Karış, Mersinli hemşerilerini de unutmayarak, “Mersinli hemşehrilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, birlik ve beraberlik içinde, adalet ve barışla dolu nice bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster