Ana Sayfa Gündem, Tarsus 29 Ağustos 2024 21 Görüntüleme

BAŞKAN ALİ BOLTAÇ’TAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı:

 

Başkan Boltaç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“30 Ağustos, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin zaferle taçlandığı ve geleceğimize ışık tuttuğu bir gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu toprakların özgürlüğü için hayatlarını ortaya koyan kahramanlarla, bizlere paha biçilmez bir zafer kazandırdı.

Bu büyük zaferin coşkusuyla, Tarsus’ta daha aydınlık bir gelecek için çalışmaya devam ediyoruz. Bu zaferin derinliğini ve anlamını artıran, her bir zaferin sadece bir başlangıç olduğunu bilen bir anlayışla işgal altındaki vatanın kurtuluşunu sağladılar. 30 Ağustos, bize yalnızca bir zafer değil, aynı zamanda özgür bir geleceğin teminatını da sunmuştur.

Bu özel günde, geçmişimize olan bağlılığımızı ve geleceğe olan inancımızı bir kez daha pekiştiriyoruz. Tarsus olarak, bu zaferin ışığında daha aydınlık yarınlara doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster