Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 22 Mayıs 2024 37 Görüntüleme

Başkan Ali Boltaç Tarsus Kuvayı Milliye’yi Ziyaret Etti

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Türkiye Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi’ni ziyaret etti

Dernek binasında gerçekleşen ziyarette, Başkan Boltaç’ı Türkiye Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi Başkanı İsmail Taşgit karşıladı. Bu anlamlı buluşmaya, Tarsus’un en yaşlı Kuvayı Milliyecisi olan Mehmet Turgut Arkan da katıldı.

Ziyaret sırasında dernek üyelerinin kadınları tarafından hazırlanan el emeği yemekler ve tatlılar Başkan Ali Boltaç ve katılımcılara sunuldu. Başkan Boltaç, ikram edilen yemekler için ayrıca teşekkür ederek, dernek üyelerinin gösterdiği misafirperverlikten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Yemek sırasında dernek üyeleri ve misafirler, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç ile samimi bir ortamda sohbet etme fırsatı buldular. Yemeklerin ardından tatlı ikramı yapıldı ve tüm şehitlerimizin ruhuna dualar edildi.


Başkan Boltaç, ziyaretten ve dernek üyelerinin misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca, Tarsus Kuvayı Milliye Derneği’ne her zaman yardım edeceklerini ve destek sağlayacaklarını belirtti. Bu tür buluşmaların, toplumun tarihi değerlerini ve milli bilinci canlı tutma adına önemli olduğunu vurguladı.

Ziyaretin sonunda, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Türkiye Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi Başkanı İsmail Taşgit ve dernek üyeleri ve bu anlamlı günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaret, karşılıklı iyi dilekler ve teşekkürlerin ardından son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster