Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Tarsus, Yaşam 3 Haziran 2024 44 Görüntüleme

Başkan Ali Boltaç, Slow Food Yeryüzü Pazarı’nı Ziyaret Etti

Sağlıklı, doğal ve temiz üretim yapan yerli üreticiler, Tarsus’ta düzenlenen Slow Food Yeryüzü Pazarı’nda tüketicilerle buluşuyor

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, dünyada 70., Türkiye’de ise 4. sırada yer alan bu özel pazarda stant açan esnafı ziyaret ederek, kolaylıklar diledi.

Belediye Başkanı Ali Boltaç, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, yerli üreticileri desteklemenin önemine vurgu yaparak, “Sağlıklı, doğal ve temiz üretim yapan yerli üreticilerimizi tüketicilerle buluşturmaya devam ediyoruz. Slow Food Yeryüzü Pazarı, bu anlamda önemli bir platform. Üreticilerimize bol kazançlar ve kolaylıklar diliyorum,” dedi.


Pazarda, yerli üreticiler tarafından sunulan organik ve doğal ürünler büyük ilgi gördü. Slow Food Yeryüzü Pazarı, yerel üreticilerin ürünlerini doğrudan tüketicilere sunarak, sağlıklı ve sürdürülebilir gıda tüketimini teşvik ediyor.

Tarsus Belediyesi, bu tür etkinliklerle yerel ekonomiyi canlandırmayı ve sağlıklı yaşamı desteklemeyi amaçlıyor.
Başkan Boltaç, etkinlik sonunda tüm katılımcılara teşekkür ederek, bu tür organizasyonların devam edeceğini belirtti.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster