İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 5 Nisan 2024 52 Görüntüleme

BAŞKAN ALİ BOLTAÇ, CHP’Lİ YOL ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

Tarsus’un yeni Belediye Başkanı Ali Boltaç, görevine başladıktan sonra CHP Tarsus İlçe Başkanlığı’na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi
Tarsus’un yeni Belediye Başkanı Ali Boltaç, 4 Nisan 2024 Perşembe günü çeşitli etkinliklerle göreve resmen başladı. Tarsus Adliyesi’nde mazbatasını almasının ardından Tarsus Belediyesi’nde gerçekleştirilen Başkanlık Devir Teslim Töreni’nde eski dönem Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’dan makamı devraldı.
Daha sonra saat 13.00’te Tarsus Cumhuriyet Alanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak yeni dönemin başlangıcını kutlayan Başkan Ali Boltaç, buradan CHP Tarsus İlçe Başkanlığı’na doğru bir yürüyüş gerçekleştirdi. Katılımcılarla birlikte Atatürk Anıtı’ndan CHP Tarsus İlçe Başkanlığı’na yürüyen Boltaç, saat 14.00’de parti binasında düzenlenen teşekkür ziyaretine katıldı.
Teşekkür ziyaretinde, seçim sürecinde kendisine destek olan parti yöneticileri, partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, seçim zaferini kutladı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster