Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 11 Eylül 2024 54 Görüntüleme

Avrupa Yetim Eli’nden Tarsus’ta Yetim ve Öksüz Öğrencilere Kırtasiye Desteği

Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başlangıcında ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik kırtasiye yardımı çalışmalarını sürdürüyor

Mersin’in Tarsus ilçesinde, Umut Kervanı işbirliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda, yetim ve öksüz öğrencilere kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

Avrupa Yetim Eli, dünyanın farklı bölgelerinde ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı yardımların yanı sıra, eğitim alanında da önemli destekler sunuyor. Ayni ve nakdi yardımların bir parçası olarak, eğitim hayatına adım atan öğrencilere yönelik kırtasiye yardımı kampanyasını Türkiye genelinde birçok il ve ilçede başlatan kuruluş, Tarsus’taki etkinliğinde de yüzlerce öğrencinin yüzünü güldürdü.

Okulların açılmasıyla birlikte yetim ve öksüz öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan bu yardım kampanyası kapsamında, öğrenciler ihtiyaç duydukları malzemeleri seçme fırsatı buldu. Avrupa Yetim Eli üyeleri de öğrencilere yardımcı olarak, gerekli malzemeleri temin etmelerinde destek sağladı.

Avrupa Yetim Eli Tarsus Temsilcisi Ramazan Taşdemir, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, hayırseverlerin katkıları sayesinde birçok öğrenciye ulaştıklarını belirtti. Taşdemir, hayırseverlere teşekkür ederek, yardımların Allah katında kabul olmasını diledi.

Yetim ve öksüz öğrenciler de Avrupa Yetim Eli ve hayırseverlere duydukları minnettarlığı ifade ederek, yapılan yardımlar için teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster