Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 31 Mayıs 2024 54 Görüntüleme

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’NDEN AKKOZA MEDYA’YA ZİYARET

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Tarsus Şube Başkanı Gökhan Arkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dedemen, Akkoza Medya Grubumuzu ziyaret etti

Ziyaret sırasında, Akkoza Medya Rejisörümüz Erdal Alakaş ile Tarsus gündemi ve derneğin çalışmaları hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.
Başkan Gökhan Arkan, ziyaret esnasında önemli bir davette de bulundu. 30 Mayıs 2024 Perşembe günü (Bugün), Atatürkçü Düşünce Derneği Tarsus Şubesi ve TARSADER işbirliği ile düzenlenecek olan “Deyimlerin Öyküsü” adlı kitabın tanıtım ve imza gününe Akkoza Medya Grubumuzu ve tüm Tarsus halkını davet etti. Etkinlikte, kitabın yazarı Yazar Abdullah Toroslu konuşmacı olarak yer alacağını belirtti.

Akkoza Medya Rejisörümüz Erdal Alakaş, Atatürkçü Düşünce Derneği Tarsus Şube Başkanı Gökhan Arkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dedemen’e gerçekleştirdikleri nazik ziyaret için teşekkür ederek, derneğin çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster