Ana Sayfa Gündem, Tarsus 21 Mayıs 2024 39 Görüntüleme

Atatürkçü Düşünce Derneği Tarsus Şubesi, Belediye Başkanı Ali Boltaç’ı Ziyaret Etti

Atatürkçü Düşünce Derneği Tarsus Şube Başkanı Gökhan Arkan ve yönetim kurulu üyeleri, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ı ziyaret etti

Ziyarette, Başkan Boltaç’a derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verildi ve başarı dilekleri iletilerek samimi bir sohbet gerçekleştirildi.

Gökhan Arkan, ziyaret sırasında şu açıklamalarda bulundu: “Atatürkçü Düşünce Derneği yönetim kurulu üyeleri ve üyelerimizle birlikte Tarsus Belediye Başkanı Sayın Ali Boltaç’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dileğinde bulunduk. Sayın Başkanımız Ali Boltaç’a bizlere gösterdiği ilgi, alaka ve samimi sohbet için çok teşekkür ederiz.”Ziyaret, dostane bir ortamda gerçekleşen görüşmelerin ardından sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster