İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Magazin, Tarsus, Yaşam 31 Ekim 2023 87 Görüntüleme

ATATÜRKÇİ DÜŞÜNCE DERNEĞİ TARSUS ŞUBESİ ” CUMHURİYET BALOSU” DÜZENLEDİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Tarsus Şubesi, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümünü görkemli bir balo ile kutladı. Yıldırımlar Park Restoran’da düzenlenen bu özel geceye, ADD Başkanı Gökhan Arkan’ın ev sahipliğinde, çok sayıda seçkin konuk katıldı.

Gecenin açılışında konuşan ADD Başkanı Gökhan Arkan, Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamanın gururunu ve sevincini paylaştı. “Cumhuriyetimizin100. Yılı Cumhuriyet Balosu’nda, Yıldırımlar Park Restoran’ı hınca hınç dolduran katılımcılarımızla bir araya geldik” diyen Arkan, bu özel etkinliğin Atatürk ve Cumhuriyet sevgisinin bir ifadesi olduğunu vurguladı.

Arkan konuşmasında, bu güzel gecenin mimarlarını da özellikle teşekkür ederek, Atatürkçü Düşünce Derneği Tarsus Şubesi yöneticilerini ve etkinlikte sahne alan sanatçıları selamladı, önemli isimlerin de katıldığı bu anlamlı gecede, siyasi parti temsilcilerine ve basın emekçilerine de teşekkür etti.

Arkan, sözlerini “Cumhuriyetimizin 100. yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” diyerek noktaladı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Tarsus Şubesi, Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünü kutlama coşkusunu bu unutulmaz gece ile taçlandırırken, Atatürk ve Cumhuriyet sevgisini bir kez daha yüceltti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster